PROTECTED CORTAFLEX ULTRA STRENGTH 60×450 mg HUMÁN ÍZÜLETVÉDŐ

998.010.996 Ft 8.383 Ft

Az elmúlt évek vásárlói tapasztalatai alapján, megújult formában és összetétellel, az eddig megszokott hatékonysággal érhető el az új humán Cortaflex!

Az fejlesztéseknek köszönhetően a Protected Cortaflex – ultra strength – t speciális, klinikailag tesztelt DRCAPS™ kapszulákba töltöttük, melyek a hatóanyagok folyamatos, egyenletes felszívódását eredményezik.

Összetételében a Protected Cortaflex – ultra strength megtartotta a már jól ismert, kiváló hatékonysággal működő Glükozamin Komplex formulát (Glükozamin HCL, Hiarulon sav, Kondroitin szulfát), valamint újdonságként, olyan, ízületeket védő, építő; illetve felszívódást segítő anyagokat tartalmaz, mint az antioxidáns és gyulladás gátló hatásáról ismert Kurkuma és az innovatív BioPerine® (feketebors) kivonat.

Az ízületek megfelelő karbantartása és regenerálása érdekében, az új, az ízületi anyagcsere támogatásában kulcs molekulákat tartalmazó kapszulákat, naponta kétszer, bő folyadékkal, kúraszerűen szükséges fogyasztani. További fejlesztésként a speciális DRCAPS™ kapszulákat, gyomorvédő filmréteggel vontuk be. Így biztosítva az érzékenyebb gyomrú vásárlók védelmét.

Összetevők: Glükózamin Komplex: (glükózamin- HCL, rákpáncélból kivont kondroitin-szulfát, hialuronsav) kapszulahéj összetevők (hidroxipropil-metilcellulóz, gellángumi), tömegnövelő (rizsliszt), kurkuma kivonat (95% kurkuma), csomósodásgátló anyagok (magnézium-sztearát, szlícium-dioxid), Bioperin® (fekete bors kivonat).

Hatóanyag kapszulánként:

Kurkuma:                  100 mg

BioPerine®

(feketebors) kivonat:     5 mg

Kondroitin – szulfát:     64 mg

Hyarulonsav:               4 mg

Glycin:                         4mg

Glutamin:                     4mg

L-glutamin                   4mg

Aszparginsav:              4mg

Glükuronsav                4mg

Prolin:                          4mg

A doboz tartalma, 60 napig, egy hónapig elegendő hatóanyagot tartalmaz. A megfelelő hatás elérése érdekében a terméket minimum három hónapig tanácsos alkalmazni!

A Protected Cortaflex – ultra streingth hatását erősítettük, ÁRA AZOMBAN NEM VÁLTOZOTT!

Leírás

Kedves Vásárlónk! A Brexit által ránk kényszerített áremelést csak április 5-től vezetjük be az Equine America termékekre vonatkozóan. A lótartó társadalom támogatásaképp a jelzett időpontig a termékek változatlan áron érhetőek el.

További információk

Kiszerelés:

60 x 450 mg tabletta

Go to Top