A Protected Cortaflex – ultra ADVANCED a már jól ismert, kiváló hatékonysággal működő Glükozamin Komplex formulát (Glükozamin HCL, Hiarulon sav, Kondroitin szulfát), Kurkumát, az innovatív BioPerine® (feketebors) kivonatot; valamint az extra fájdalom csillapítás érdekében Tömjénfa kivonatot (65 % Tömjénfa – sav) tartalmaz, mely a legfrissebb kutatások alapján a legeredményesebb hatóanyag a már említett a glükozamin és kurkuma kombinációjával együtt alkalmazva.

Az inak, szalagok és az ízület megfelelő működése, az anyagcsere normál funkciójának megtartása érdekében a Cortaflex Ultra Advanced C vitamint is tartalmaz, amivel a felszívódás is hatékonyabbá tehető.

Összetevők: Glükózamin Komplex: (glükózamin- HCL, rákpáncélból kivont kondroitin-szulfát, hialuronsav) kapszulahéj összetevők (hidroxipropil-metilcellulóz, gellángumi), tömegnövelő (rizsliszt), kurkuma kivonat (95% kurkuma), csomósodásgátló anyagok (magnézium-sztearát, szlícium-dioxid), Bioperin® (fekete bors kivonat), Tömjénfa kivonat (Boswellia Serrata), C-vitamin.

 

Hatóanyag DRcaps® kapszulánként:

Kurkuma:                  100 mg

BioPerine®

(feketebors) kivonat:   5 mg

Glükozamin Komplex:  800 mg

Glutamin:                     4mg

L-glutamin                   4mg

Aszparginsav:              4mg

Glükuronsav                4mg

Prolin:                          4mg

Vitamin C:                    20 mg (az ajánlott napi mennyiség 25% – a)

Tömjénfa Kivonat:       100 mg

A doboz tartalma, 60 napig, egy hónapig elegendő hatóanyagot tartalmaz. A megfelelő hatás elérése érdekében a terméket minimum három hónapig tanácsos alkalmazni!

Állati eredetű hatóanyagot tartalmaz! (rákpáncélból kivont Kondroitin-szulfát).