Tokai Richárd

2001-ben végeztem általános röntgen asszisztensként, majd 2003-ban szereztem képi diagnosztikai asszisztensi végzettséget. 2000 és 2018 között a Kaposvári Egyetemen dolgoztam CT/MR radiográfusként. Jelenleg a Nagyatádi Kórház Röntgenosztály Dr. Verkman Simon CT Részlegének CT koordinátoraként illetve a Pannon Lógyógyásztai és Rehabilitációs Kft-nél CT szakasszisztensként tevékenykedem.
Az elmúlt közel húsz évben számos területen volt alkalmam kipróbálni a szaktudásomat, jelenleg is olyan munkát végzek, ami kihívásokban gazdag.
Nagyon fontos számomra, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsam a betegek számára, és a körülményekhez igazodva a legmagasabb szintű és minőségű vizsgálatot készítsek.
Az elmúlt majdnem két évtizedben a diagnosztikai képalkotás folyamatosan fejlődött, így új határokat nyitott meg számomra mind a humán diagnosztika, mind a kutatás területén.
A CT számomra mindig egy fontos képalkotó módszer volt.
Nemcsak szakmai tudást, de egy bonyolultabb vizsgálatnál a gép maximális kvalitását és a saját kreativitásomat felhasználva új vizsgálati metódusokat készíthettem, melyet a vezetőim értékeltek, elfogadtak és használtak.
Mindezek mellett számos kutatás-fejlesztési projektben vettem részt, a mai napig is vannak megvalósításra váró ötleteim.